Thursday, November 12, 2009

penat , pening , semua ada ...

semalam pergi cari keje ,
ok me , zue , ziema && sepupu ziema kak sah ,
ok . tipu kalau tak penatt kan .
then pergi la macam macam tempat then ada yg dapat and ada yg kena tggu .
ok fine ,
kfc interview kena tunggu sampai pukul 4 .
eii lamanya nak tunggu .
so aku decide malsa lah nak tggu
then zue follow sekalai . tinggallah ziema with sepupu dea .
pendekkan ceritanya zue text me then cakap ziema dapat kfc ,
gaji sedap pulakk rm 900 dodol !!
rasa rugi pulak balik tadi kann ? hee (:
tu lah sape soh balik awal , gedik sangat kaw nurie .
ok stop !
act malas lah nak keje kfc tuh even gaji sedap , sbb leceh .
kena injection then kena g kursus dulu kalau tak silap lah .
law nak keje kfc tuh next year lah lepas spm .
ye la sementara menunggu result keluar kann ?
so now aku dalam dilema .
pasal keje a&w nih . ayoyo ! nurie apa sudaa jadi huh ?
isnin nih kena lapor diri , tapi takot pulak kalau tak dapat nanti .
adusss ! ermm tunggu wayang tah dapat ke tak lah .
sememangnyer aku sedang dilema perasaan lahhh !
someone plz help me duhh ,

errmmmmmm
sedang confused nih ,
kepala aku sudaa mahu pecah berfikir macam macam . !

2 comments:

  1. sengal kaw eyza ,
    sepak kang !!
    suka suka kaw je ekk .
    HAHHA

    ReplyDelete

hak cipta adalah sangat terpelihara :)