Monday, April 26, 2010

ISNIN ,

tah kenapa hari nih , sampai sekolah dengan berkeadan lambat . terasa diri amat selekeh even kengkawan tak cakap pon macam tu kan ;)
pagi tuh dgn jalan penuh berlenggang then tetiba jalan laju gilaa sebab baru teringat
kena nyanyi lagu , ala hari isnin kan group koir kena jadi leader lah dlm nyanyi lagu negaraku and negeri selangor . serius aku bangga ! ;D

habis tuh macam biasa beratur , dan bahangnya mulai terasa .
rasa macam nak mandi lagi pon ada , badan melekit bak kata Pn.As'adah belengas . heheh
tambah lagi dgn cerita yg rupanya kita org nih tak mng pon dlm jelajah sekolah !
WTF gilaa ,! macam hapetah ..!! sudahlah gah rasa panas yg kat luar tambah lagi panas dalam hati .
haishh , tak boleh jadi nih . and habis jer perhimpunan ahmad adalah sasaran utama .!
guess what ? dea boleh cakap yg dea dah tulis nama tuh then dea cakap zarith yg bagi nama kat cikgu !!?
eh , korank nih boleh pikir tak ? kita org main penat2 then kau org cakap kita org menag no2 .!
punyalah happy then tetiba cam nih ! sumpah bodoh gilaa pengurusan korank!
lain kali kalau tak reti nak jadi FASI tuh jgn lah nak ngada2 nak jadi!! stupido jerkk -,-'
org yg paling mengamuk adalah eyza , dea betul2 bengang and kalau lah boleh aku balas kan kat fasi2 nih nak je aku baling telur kat muka dorank tuh , aku rela nak sponsor telur .dgn rela hati lagi . baru kau tahu sakit hati kita org macam mana !!

then masa balik tadi , si ahmad boleh cakap fasi perempuan lepas tangan then duit kita org akan dipulangkan ! WTF gilaa korank doe . sumpah bangang !!
sah2 korank nih tak layak gila jadi FASI .! sedar diri yer ;DD

better aku stop sekarang daripada terlalu banyak lagi kata-kata yg tidak sepatutnya !

Monday, April 19, 2010

...

morning to all MALAYSIAN , ;)
pagipagi buta lagi aku online , yup ! dah jadi kebiasaan , hehe
i can't 'belajar' lah kononnyer if tak online pepagi nih ;D
*satu alasan yg langsung tak masuk dek akal ~~~

orait babe .!
i like to say something yg sangat buat i suka gila bangun awal even mata tak leyh nak bukak
, i like the perasaan yg ada pepagi nih ,.sunyi sepi , terasa nyaman ...
i donno y ? i keep wondering ;)
and...tiba-tiba..........................
tah aku pon tak tau apa yg tetibanyer , saja wat gimik sikit . HAHA
ok people , gtg now !
nak bersiap-siap going to school ., wearing a tudung cantik2 , hehe ;)
darrr ~~

Sunday, April 18, 2010

awww , so sweet ;DD

korank-korank , semalam kan aku pergi tengok wayang .!
wahhhh , bestt gilaa lah . cuma belum jadi gila lagi , hehhe
ha , aku tengok cerita nih ,..jap jap aku upload benda tuh ,




ha cerita nih lah semerah cinta STILETTO .!
tujuan nak sangat2 tengok sebab farid kamil gan lisa surihani nie lah ,
suka gilaa kot nak tengok dorank nih berlakon , sweettt gilaaaa , ;D
HAHHA , dah nurie cukuplah dengan ayat gilaa tuh , hohoho
thnks kepada someone tuh yg belanja , thnks sesangat ;))
ouh yaa ,.. i found something after lihat cerita nih ,..
the lagu yg sangat best nyanyian zarina ft adeep .!
the title of the songs is kasih antara kita .,
hayatilah setiap bait-bait lirik itu , sangat bermakna .,!..

are u ?.


can u please stop main tarik tali , rasa nak sepakk kau jerk !
gahhh ,. geram taw .
sometimes kaw macam nih then macam tuh .
weyhh . aku memanglah budakk sekolah but i already 17 lahh ,
seorang yg sangat layak untuk dijaga hati dan perasaannya ,.!
seorang yg sangat patut dihormati .
seorang yg sangat tidak patut diperbodohkan .!
tapii kau , tah aku susah betul nak paham , ke patutnyer kau ek yg kena paham kan kan ?

english week ! ;p

here we go...


the S C I E N C E 4 !


salam for the readers2 sekalian ;)
tahu x ? and of course lah korank tak tau sebab aku belum cerita lagi , HAHA
apalah ..?
sempena english week yg dilangsungkan dgn gahnya di SMKPU1 tuh ,
our class dengan penuh rasa bangga , cehh poyo je ayat bangga tuh !
ok sambung ayat balik... join the silly drama competition .!
after bertungkus lumus nak buat benda nih dr phantom of the opera sampailah jd so u think u can sing ?..
walawey ,.. tengok tuh mesti rasa macam hape tah yg kita orang nih buat -,-'
mana taknyer semua yg di plan tak buat erti kata lain , H A N C UR .! ;DD
macam aku , grr..
apalah , dah naik pentas tuh then tgk orang ramai gilaa ,.. sumpah nervous terlebih !.
AHHAHAH , and fuhhh..lega , everything berjalan dgn sgt lancar even tahapehapelah ;p
so just enjoy the picca of the day ..


the wondepets girls , ;P



:DD

our Michelle Johnson , haha

the kami , the gempakzz .!





ok done , TAMMAT !

Friday, April 16, 2010

Tuesday, April 13, 2010

netball team SMKPU 1 ,.! ;D

hey there , i like to share with korank semua pasal kehebatan kami .!
ehcehh , hahhaa ...sangat bangga nih ! ;)
FYI , our school dapat tempat yg ke 3 .,and its not easy taww .,
sampai ada part nangis , yeye aku orgnyer ,..
sorry again kerana kelewatan mengepost benda nih ,.
so just enjoy the moment ....












p/s : opsss , some of the picture already 'hilang' . latter after i jumpa balik i sambung , hehehhe .grrrrrrrrr !


Monday, April 12, 2010

koir , Anugerah Cemerlang .!

the KAMI


inilah our group .!
the KOIR sekolah punya team , ;D

sekian ~ !


*rasanya ini dah cukup ;DD



i should buat semua tuh ,!..

hallo people ;DD
salam 1 Malaysia , *ayat yg sedang HOT dimasa kini .!


macam yg korank tengok blog nih dah terbiar macam tanah yg tak bertuan ,.!
ha amik kau ayat baik punya aku bagi ,..
first of all lah kan kepada readers2 kuh yg ku sayangi , hehe
sorry sebab langsung tak update ,. ;D
korank kena paham aku sangat sibuk gila . nih betul punya .,
bila balik rumah dah penat , act tiap2 kali balik rumah penat , tah apehal ??? ;DD
aku ada satu konklusi yg aku buat sndri meh baca ek .!

bila penat , otak aku tak leh nak bekerja .
bila tak leh bekerja aku akan jadi malas .
bila malas satu apa pon aku takkn buat .!.


so korank baca korank pahamlah pe sebab aku tak update yer ,.
segala kesulitan adalah amat tak dikesali ,.!
sebab nih blog aku , aku punya sukalah .
tak de kena mengena gan korank semua , hohoho





hahhaa, weyh kdg2 aku rasa diri aku nih pelik jer doe ,.!
something yg merepek-repek aku akan fikir yg kekadang tuh x logik dek akal ?.